Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume se retrage din activitate: a scris istorie la Real Madrid

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Unul dintre cei mai de succes fotbaliști britanici din istorie, fostul star de la Tottenham Hotspur și Real Madrid, Gareth Bale, și-a anunțat retragerea din fotbal. Bale fusese căpitanul Țării Galilor la Cupa Mondială din Qatar.

Bale, în vârstă de 33 de ani, își încheie cariera ca cel mai selecționat jucător din Țara Galilor, cu 111 prezențe, marcând 40 de goluri în acest timp.

El este unul dintre cei mai de succes fotbaliști britanici din istorie, după ce a câștigat 16 trofee, inclusiv cinci titluri de Liga Campionilor, în nouă sezoane la Real Madrid, informează sportinglife.com.

El și-a anunțat decizia prin intermediul unei postări pe Instagram: "După o analiză atentă și atentă, îmi anunț retragerea imediată din fotbalul de club și internațional. Mă simt incredibil de norocos că mi-am îndeplinit visul de a juca sportul pe care îl iubesc. Mi-au fost oferite cu adevărat unele dintre cele mai bune momente din viața mea”, informează Mediafax.

În noiembrie a fost întrebat dacă plănuiește să se retragă de la națională, dar a negat. A dat de înțeles că este gata să joace pentru Țara Galilor și anul viitor, în calificările pentru EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.