Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai României, care a făcut istorie în Liga I, a fost ARESTAT: A ajuns în pușcărie pentru că și-a nenorocit iubita

inchisoare puscarie gratii

Fostul fotbalist al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Vaslui. A fost arestat pe motiv că a făcut scandal și și-a bătut prietena, mijlocașul de odinioară al nemțenilor n-a respectat condițiile arestului la domiciliu.

'Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme și crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, țipa: «Eu sunt Tibi Șerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»!

L-au ajutat toți din oraș. «Pinalti» l-a pus paznic la ștrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foștii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinții, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele».

ULTIMA ORĂ - Avertisment de la INFP după cutremurul de duminică dimineață

Nu voia să știe de fosta soție, nici de copii. Nu-și recunoștea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câțiva ani', povestește un prieten din Piatra-Neamț al fostului mijlocaș central.

Cum a ajuns Tiberi Șerban după gratii? 'S-a îmbătat și a făcut scandal. A venit Poliția și i-a făcut dosar penal. Oricum, era recidivist. A fost în arest preventiv la Penitenciarul Bacău. A primit condamnare la domiciliu, dar a încălcat termenii arestului. În timp ce mergea liniștit prin Piatra-Neamț, a dat nas în nas cu polițiștii! Le-a spus că a ieșit să ia puțin aer! Imediat, a fost reținut și trimis la Penitenciarul Vaslui, unde își ispășește pedeapsa', adaugă respectivul.

După gratii, lui Șerban i s-a făcut rău de mai multe ori. După ce a primit îngrijiri medicale, s-a întors la arest.

Tiberiu Șerban are mai multe dosare penale, după ce fosta lui prietenă, o barmaniță care lucrează în cartierul Mărăței, l-a acuzat că a agresat-o și a amenințat-o.

Tot de amenințare l-a acuzat și un bărbat, care a solicitat un ordin de protecție, pentru a fi sigur că nu se mai poate apropia de el. Pe 24 aprilie 2017, a fost condamnat la 3 luni de închisoare, cu suspendare, în acest dosar.

Bolnav de epilepsie

În schimb, Șerban a primit un an și 3 luni, cu executare, pentru scandalul pe care l-a făcut în barul în care lucrează fosta lui prietenă. A amenințat-o cu cuțitul, supărat că nu-i dă suma dorită: 450 de euro.

A fost momentul în care a fost reținut, apoi arestat preventiv și, de la sfârșitul lunii aprilie, plasat în arest la domiciliu. Între timp dosarul de fond, în care a fost judecat pentru tentativă de tâlhărie, tulburarea liniștii publice și port de obiecte periculoase, a fost soluționat prin condamnarea la pedeapsa cu executare.

A atacat sentința și așteaptă hotărârea definitivă, însă între timp n-a respectat condițiile arestului la domiciliu și a ajuns, din nou, după gratii. Unde nu se simte bine nici psihic, nici fizic. Epilepsia îi dă mari bătăi de cap, dar și faptul că nu mai poate consuma alcool îi determină o stare de sevraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.