Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cele mai mari județe NU mai are locuri libere la terapie intensivă: Aproape jumătate din testele făcute sunt pozitive

Facebook
terapie intensivă

Aproape jumătate dintre testele pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 făcute în judeţul Prahova în 24 de ore, de marţi până miercuri, au ieşit pozitive, conform datelor oficiale furnizate de autorităţi. În judeţ nu este liber niciun pat de Terapie Intensivă pentru pacienţii cu patologia COVID-19.

Potrivit datelor furnizate, miercuri, de Prefectura Prahova, numărul de teste făcute în ultimele 24 de ore pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus este de 217, conform centralizării DSP Prahova, iar numărul persoanelor diagnosticate în acelaşi interval de timp, de marţi până miercuri, este de 94, între care cinci copii şi adolescenţi.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Cu toate acestea, în judeţul cu o populaţie de peste 800.000 de locuitori nu există nicio localitate care să depăşească indicele de infectare de 3 la o mie de locuitori, conform datelor oferite, marţi, de Instituţia Prefectului.

Numărul cazurilor grave de COVID-19 este în continuare ridicat, în spitalele din judeţ nefiind, miercuri, niciun loc liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza

"De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 28.495 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 920 de pacienţi au decedat”, mai transmis autorităţile din judeţ.

În Prahova, incidenţa cumulată a cazurilor active de COVID-19 din ultimele 14 zile, calculată la o mie de locuitori, este de 1,23, conform raportărilor de miercuri.

Citește și: Doliu în Poliția Română! Un șef de post a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.