Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Liviu Dragnea, audiat la Parchet

Liviu Dragnea ICCJ

Constantin Epure, magistrat la Înalta Curte de Casație și Justiție și unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Liviu Dragnea, dar și soția sa au fost audiați la PICCJ, într-un dosar deschis ca urmare a faptului că un vecin i-a spart geamurile casei sale de la munte, informează Antena 3.

Citește și: SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

Constantin Epure a depus plângere la Poliție. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare și susțin că între magistrat și vecinul său exista un conflict mai vechi, relatează Mediafax.ro.

„Sâmbătă, în jurul orei 15.00, un bărbat din Săcele, din zona Bunloc, ne-a sesizat cu privire la faptul că unul dintre vecinii sai, nemulţumit de faptul ca două geamuri ale locuinţei sale dau în curtea lui şi au vedere în curte, i-ar fi aruncat cu pietre şi a spart trei geamuri. S-a făcut cercetarea la faţa locului, de către colegii din Săcele, s-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de ameninţare, pentru că se pare că bărbatul care a aruncat cu pietre ar fi adresat şi nişte amenintări la adresa familiei celui care a reclamat. Am înţeles că este o neînţelegere mai veche, referitoare la faptul că locuinţa celui care a reclamat are două ferestre care au vedere exact în curtea domnului respectiv şi este nemultumit de acest lucru”, a declarat, pentru sursa citată, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.