Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre miniștrii din dosarul Microsoft iese la atac: 'Kovesi e ZERO, ei sunt recuperatori. Asumați-vă greșeala, doamnă'

AGERPRES
Laura Codruta Kovesi

Atac extrem de dur la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi după prescrierea faptelor în Dosarul Microsoft. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul ministru, Alexandru Athanasiu i-a adus acuze extrem de grave lui Kovesi.

Citeşte şi: DEZASTRU la depoul CFR Griviţa: Un muncitor e în stare GRAVĂ - PERICOL mare de explozie

"Eu nu îi cunoaşteam decât pe foştii colegi miniştri. Atât. Mi s-a pus şi control judiciar. Mergeam la miliţie în fiecare dimineaţă. Mi-a spus domnu ministru şi pe dvs. v-a agăţat? A fost o acţiune nazisto-comunistă. Un meteoric ministru al Justiţiei, Cristian Diaconescu, a semnat acea hotărâre nelegală considerată de procurori. A fost şi studentul meu. Acum îşi dă cu părerea pe la televizor.

Citeşte şi: La asta nu te-ai fi gândit: De ce este bine să punem UNT în cafea

Procurorul care m-a cercetat nu mi-a spus ce facultate a terminat. La DNA nu contează şcoala absolvită, ei sunt recuperatori. Ştiţi de ce mi s-a revocat controlul judiciar? Judecătoarea mi-a acceptat toate argumentele mele.

Kovesi s-a apărat lamentabil. Mă bucur că nu a fost studenta mea. E zero competenţă ca jurist. DNA e o instituţie de propagandă, de poliţie politică. Şi-au bătut joc de destinul unor oameni. Laşitate şi incompetenţă. Asumaţi-vă greşeala, doamnă Kovesi. E foarte bine că a fost pedepsit Gabriel Sandu. A zis că toţi am luat bani. Eu nu m-am atins de un leu. Să le intre bine în cap celor care mi-au făcut aceste acuze mizerabile. Prejudiciul de 67 de milioane de euro a fost umflat cu bomba propagandistică", a tunat Athanasiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.