Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre suspecţii atentatelor din Spania s-a aflat la Zurich în decembrie 2016

www.rte.ie
atentat Barcelona

Cel puţin unul dintre suspecţii în atentatele din Barcelona şi Cambrils, care s-au soldat cu 15 morţi săptămână trecută în Spania, a trecut pe la Zurich, în Elveţia, în decembrie 2016, potrivit poliţiei federale elveţiene, relatează AFP. 'Avem cunoştinţă că a stat o noapte la hotel în regiunea Zurich în decembrie 2016', a indicat purtătoarea de cuvânt a poliţiei federale, Cathy Maret. 'Nu cunoaştem motivele trecerii sale prin Elveţiei, este încă prea devreme pentru a efectua o analiză aprofundată în ceea ce priveşte natura unor eventuale legături directe cu Elveţia', a explicat ea, conform Agerpres.

Nu a fost dată nicio indicaţie în ceea ce priveşte numele lăsat pe fişa hotelului în care a fost cazat, nici localizarea acestuia. Potrivit media spaniole, doi suspecţi s-ar fi deplasat la Zurich în decembrie 2016. Ei s-au prezentat ca fiind marocani, având numele Mohamed H. şi Youssef A. Mohamed H. a fost ucis de poliţia spaniolă vineri la Cambrils. Youssef A. ar fi decedat în urma unei explozii la Alcanar, la sud de Barcelona, produsă miercuri seara în ajunul atentatului de la Barcelona.

Potrivit ziarului elveţian Tages Anzeiger, poliţia spaniolă monitoriza de la sfârşitul anului 2015 existenţa unei legături între celule 'teroriste' în Spania şi Elveţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.