Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Update - Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată

observator.tv
tramvai 41

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată pe ambele sensuri, luni dimineaţa, în zona Pasajului Lujerului - Pod Ciurel, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de alimentare, a declarat pentru AGERPRES Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

Update - 27 martie, ora 9:45: Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată luni, la ora 9:20, însă autobuzele 641 vor rămâne pe traseu până când circulaţia va reveni la normal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Brânduşa Raeceanu.

Circulaţia pe această linie de tramvai a fost blocată mai mult de o oră, în zona Pasajului Lujerului - Pod Ciurel, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de alimentare. AGERPRES/(AS - autor: Mariana Nica, editor: Andreea Marinescu)

"STB a dirijat mijloacele de intervenţie la fata locului pentru remedierea problemei iar pentru preluarea călătorilor s-a înfiinţat linia navetă de autobuze 641, care circulă între Terminalul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, pe ambele sensuri, până la revenirea tensiunii de alimentare în reţea", a precizat Brânduşa Raeceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.