Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Incendiul de la metrou a fost lichidat. Circulaţia, reluată parțial / FOTO & VIDEO

breaking

UPDATE: Incendiul de pe magistrala M2, Berceni-Pipera a fost lichidat, iar circulaţia a fost reluată parţial, pe o singură linie: Pipera-Aviatorilor şi înapoi. Aviatorilor-Romană şi înapoi, Romana -Berceni. În staţiile de legătură este aglomeraţie.

„Reacţia a fost rapidă, au fost mobilizate echipe de pompieri şi SMURD la cele două capete: Piaţa Aviatorilor şi Piaţa Victoriei. Au fost evacuate persoane aflate în staţie. A fost o garnitură în staţia Victoriei. Oamenii s-au autoevacuat. Era vorba de nişte izolatori la 150 metri în tunel dinspre staţia Victoriei spre Aviatorilor. Intervenţia a fost eficientă la 10.27 a fost declarat incendiul lichidat. Din fericire nu avem victime”, a declarat dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) din Ministerul Afacerilor Interne, pentru Antena 3.

*

Fum la metrou între staţia Victoria şi Aviatorilor! Circulaţia trenurilor este blocată.

"Este fum la staţia de metrou Victoria, pe tunel către Aviatorilor. Până acum, am găsit un singur focar la aproximativ 200 de metri de staţia Victoria, la izolaţia unor cabluri electrice", a afirmat Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, pentru Agerpres

Potrivit acestuia, au intervenit şase autospeciale de stingere, patru echipaje SMURD şi Detaşamentul special de salvatori.

Controale de AMPLOARE în spitalele din România: Produse HexiPharma, găsite în două unități


"Nu se vede flacără, doar arde mocnit la nivelul acestor cabluri. S-a intervenit până în acest moment, se intervine în continuare, căutăm şi alte focare", a mai spus Adrian Marin, care a precizat că nu este nicio garnitură de metrou între cele două staţii.

La Piaţa Victoriei, cei aflaţi în metrou au fost anunţati că trenul va circula până la stația Aviatorilor, iar călătorilor li s-a cerut să închidă geamurile, pentru că din tunel ieşea fum.

ANI anunţă un nou val de aleşi locali prinşi în ilegalitate

Călătorii au fost dați jos din tren, din cauza unor probleme tehnice, pe magistrala M2, Berceni – Pipera.

Trenul a pornit din stație, însă după scurt timp s-a oprit și s-a întors la Piața Victoriei, iar călătorii au fost dați jos din tren. În zonă, s-au deplasat mai multe maşini de pompieri. Pompierii acţionează în zonă.

Potrivit Metrorex, traficul pe linia Piaţa Victoriei-Aviatorilor a fost întrerupt începând cu ora 9:50, după ce s-a simţit miros de fum.

Echipele Metrorex se află la faţa locului încercând să depisteze sursa fumului şi să remedieze defecţiunea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.