Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Răsturnare de situație. Polițist împușcat în cap de iubita: 'A fost o eroare de manevrare a armamentului'

breaking news

UPDATE: Răsturnare de situație. Un poliţist de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt a ajuns în stare gravă la Spitalul din Craiova.

„În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Şeful Poliţiei Olt, comisarul şef Cristian Voiculescu, declară pentru Mediafax că poliţistul din cadrul SCCO Olt a fost împuşcat din greşeală de iubita lui, care s-a jucat cu pistolul. ”Totul s-a întâmplat din joacă, din neglijenţă”, spune Voiculescu.

*

Știrea inițială: Un polițist de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în vârstă de 33 de ani, și-a împușcat iubita, după care a încercat să se sinucidă, anunță miercuri dimineață Antena3.

Polițistul a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce noaptea trecută s-a împușcat în cap. Acesta se află în stare gravă.

Incidentul s-a petrecut în Slatina, iar prietena acestuia a fost și ea împușcată în mână, în încercarea de a-l opri. Între cei doi ar fi avut loc o ceartă.

Numărul 2 din PNL, scenariu ŞOC după învestirea Guvernului: 'Criza românească, o CERTITUDINE...'

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani era în stare gravă, după ce s-a împuşcat frontal în cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Iubita acestuia a fost împuşcată în mână, ea încercând să-l împiedice pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova", a declarat Alina Duminică, la Digi24.

În acest caz a fost demarată o anchetă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.