Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPU-SMURD Maramureș, dotat cu echipamente noi de terapie intensivă mobilă

zcj.ro
popmieri smurd

Un număr de 30 de echipamente noi în valoare de 240.000 de lei au fost achiziţionate pentru terapie intensivă mobilă UPU - SMURD Maramureş, a anunţat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Ionel Bogdan, informează Agerpres.

"Am achiziţionat 30 de echipamente noi pentru Terapie intensivă mobilă UPU- SMURD Maramureş, în valoare de 240.000 lei (...) Vom achiziţiona două autospeciale dotate cu terapie intensivă mobilă, în valoare de peste 450.000 de euro, necesare în salvarea victimelor accidentelor rutiere, de muncă, infarct, dar şi a persoanelor cu afecţiuni grave care au nevoie urgentă de terapie intensivă. În paralel, lucrăm la un proiect de reabilitare şi reamenajare a Unităţii de Primire Urgenţe - UPU - de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, un proiect prin care modernizăm acest compartiment şi, totodată, vom eficientiza serviciile medicale pentru pacienţi, astfel încât să reducem timpul de aşteptare", a spus Ionel Bogdan.

Acesta a mai precizat că infrastructura de sănătate publică a judeţului Maramureş va continua să fie modernizată şi dotată.

"Avem proiecte importante pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de sănătate, de peste 85 de milioane de euro, pentru că îmi doresc ca pacienţii să beneficieze de servicii de înaltă calitate în unităţile spitaliceşti din Maramureş. Salvatorii maramureşeni au tot sprijinul meu şi le mulţumesc pentru munca, devotamentul şi curajul cu care îndeplinesc fiecare misiune" a mai adăugat Ionel Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.