Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în Baia Mare: Șofer beat și fără permis, prins doar după ce a intrat în zidul unei case

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cavnic, a fost reţinut într-un dosar în care este suspectat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce a fost depistat la volan beat şi fără permis de conducere. El a refuzat că oprească la semnalul poliţiştilor, fiind prins după o urmărire în trafic şi după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil.

Incidentele au avut loc, în noaptea de 29 mai, în municipiul Baia Mare, când bărbatul de 32 de ani a ignorat semnalele poliţiştilor, fiind urmărit de către autospeciale Poliţiei cu semnalele luminoase şi acustice pornite.

”La intersecţia bulevardului Republicii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, rezultând avarierea autoturismului. După producerea impactului, conducătorul auto a părăsit autoturismul şi a fugit către unul dintre imobile, fiind urmărit de poliţiştii băimăreni, care l-au prins şi l-au identificat”, transmite, luni, IPJ Maramureş, potrivit news.ro.

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul are o alcoolemie 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar verificarea în baza de date a arătat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Luni, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.