Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca în filme în Maramureș: un tânăr a furat un autoturism și a fost oprit în cele din urmă de un polițist

Un poliţist din cadrul Compartimentului de Ordine şi Siguranţă Publică Târgu Lăpuş, aflat în timpul său liber, a reuşit să oprească un tânăr care furase un autoturism după ce a pornit în urmărirea lui, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu, informează Agerpres.

Potrivit acesteia, poliţistul a observat autoturismul furat în timp ce rula pe drumul judeţean Târgu Lăpuş - Baia Mare (55 km) şi a pornit în urmărirea lui.

"Acesta a pornit imediat în urmărirea maşinii. Goana nebună s-a încheiat pe strada strada Mihai Eminescu( Baia Mare n.red), unde autoturismul a fost oprit de poliţişti. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că la volanul autoturismului sustras, se afla un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Târgu Lăpuş, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", a spus Cecilia Grozavu.

Autoturismul furat de tânăr a fost recuperat de poliţişti.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.