Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire ca-n filme pe străzile Timișoarei - Polițiștii au tras zeci de focuri de armă pentru a prinde un șofer

cursa, urmarire

O urmărire ca-n filme a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, pe străzile Timișoarei, mai multe echipaje de Poliție fiind mobilizate pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească la semnele unui polițist, fiind trase zeci de focuri de armă, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, totul a început pe Calea Dorobanților, din Timișoara, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 03.00, unde un șofer, aflat la volanul unei mașini cu numere provizorii, a refuzat să oprească la semnele unui polițist.

Din contră, în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, bărbatul a accelerat.

Imediat, echipajul de pe Calea Dorobanților a plecat pe urmele lui și a solicitat întăriri, fiind mobilizate încă șapte mașini de Poliție. A urmat o cursă pe mai multe artere din Timișoara, care a durat aproximativ o oră, polițiștii fiind nevoiți să tragă, în total, 30 de focuri de armă, majoritatea în plan vertical, dar o parte au lovit și mașina.

Citește și: Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 iau o decizie asupra cererii de eliberare condiționată a lui Borcea

Cursa s-a terminat pe Calea Bogdăneștilor, după ce mașina, care avea cauciucurile din stânga și dreapta față lovite de gloanțe, a fost acroșată de un echipaj de Poliție.

Polițiștii l-au mobilizat pe șofer, iar în urma testării, a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice. Însă, oamenii legii au descoperit că șoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Timișoara, nu avea permis de conducere. Pe numele bărbatului urmează să se întocmească un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.