Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărit de motocicliști ÎNARMAȚI, un fost star al lui Liverpool a fost ținta unei tentative de JAF

www.digisport.ro

Fostul adversar al lui Șumudică și Astra din Europa League, Andy Carroll, a trecut prin momente cuplite! Atacantul de 27 de ani care a trecut și pe la Liverpool a fost victima unei tentative de jaf armat. Presa britanică a relatat că incidentul a avut loc miercuri seară, după ce fotbalistul se îndrepta spre casă.

După antrenamentul de miercuri seară, Andy Carroll se îndrepta spre casă la volanul mașinii sale, iar în timp ce traversa zona Essex, doi motocicliști au pornit pe urmele sale. Cei doi, înarmați se pare, l-au somat pe fotbalist să oprească autovehiculul, dar acesta a preferat să accelereze, pentru a scăpa de urmăritori. Cum în capul fotbalistului se petreceau fel și fel de scenarii, Andy a decis să se întoarcă la baza de pregătire a clubului la care joacă, iar din pricina panicii, în drumul său, a acroșat cu mașina sa alte autovehicule. Potrivit presei, odată ajuns la baza de pregătire, Carroll a scăpat de urmăritori. Tot miercuri seară, Andy Carroll s-a deplasat la o secție de poliție unde a sesizat incidentul.

Citește și: Meciuri nebune în Liga Campionilor: SURPRIZĂ URIAȘĂ în meciul lui Real Madrid / VIDEO

Nu este primul incident prin care fotbalistul trece. În 2010, pe când evolua la Newcastle, masina sa, un Range Rover-ul placat cu crom, a fost incendiat chiar pe peluza din fața casei, unde era parcat, anunță Digi Sport.

Poliția și pompierii au fost chemați după ce oamenii au văzut mașina cuprinsă de flăcări în parcare. Range Rover-ul lui Carroll avea geamurile sparte și capota ridicată. Ușa de la garaj era acoperită de graffiti. Incidentul venise la câteva zile după ce Carroll a fost arestat pentru că își bătuse fosta prietenă. Atacantul a fost lăsat să iasă pe cauțiune cu condiția ca el să locuiască cu Kevin Nolan, căpitanul echipei la care evolua.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.