Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

URMĂRIT de polițiști, un șofer băut a provocat un ACCIDENT teribil: Mai mulți răniți

accident

Trei persoane au ajuns la spital după un accident provocat de un șofer urmărit de polițiștii din Bacău. Fugarul a refuzat să oprească la semnalele agenților de circulație și, în timpul urmăririi, a intrat cu mașină într-un alt autoturism. Șoferul vinovat este cercetat pentru tentativă de omor, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs vineri seara în Bacău. Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, o patrulă de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca BMW, însă șoferul a mimat că oprește după care și-a continuat deplasarea pe străduțele din cartier.

Citește și: Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

După ce a trecut prin mai multe intersecții fără să se asigure, fugarul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Ca urmare, fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta de 44 ani, cât și bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar, au fost răniți si au ajuns la spital.

După verificări, polițiștii au stabilit că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procurorul a decis să încadreze fapta la tentativă de omor și s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, au precizat reprezentanții Europol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.