Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărit internațional prins de polițiștii români în Otopeni

pixabay.com
diverse, umbra, girofar, politie

Un cetăţean italian, de 37 de ani, urmărit internaţional, a fost prins, miercuri, de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, informează un comunicat de presă al Poliţiei Române transmis, joi, AGERPRES

"Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia, pe numele unui cetăţean italian, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor", se arată în comunicatul citat.

Yin și Yang la vârful ALDE: Opinii diferite despre Kovesi şi Justiţie/ INTERVIU VIDEO


Potrivit sursei citate, pe numele lui Antonio Cosenza autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul stupefiantelor, pe teritoriul Italiei.

NOI DEZVĂLUIRI WIKILEAKS. Hillary Clinton tremură. Echipa de campanie este COMPROMISĂ


Bărbatul este bănuit că, în luna februarie 2013, împreună cu trei complici, ar fi cumpărat cocaină, în valoare de 50.000 de euro, cu scopul de a o comercializa. 

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - IGPR, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.