Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmează noi EPURĂRI în PSD? Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatari - 'nu vom mai accepta critici'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Congresul PSD de sâmbătă a reprezentat trecerea pe linie moartă a unor foşti lideri social democraţi. Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu nu au avut nicio şansă la fotoliul de număr 2 la PSD şi s-au retras din cursă. Nici Codrin Ştefănescu nu a avut nicio şansă în alegeri.

Citeşte şi: Mesajul SERII transmis de Liviu Dragnea: Cum va fi ales contracandidatul lui Klaus Iohannis la prezidenţiale - anunţ pentru Tăriceanu

Liviu Dragnea le transmite conestatarilor din partid un avertisment dur şi spune că nu va mai accepta ieşiri din front. "Membri de partid mai vechi şi mai tineri şi mai în vârstă nu au înţeles că acest Congres s-a convocat doar pentru stabilirea unor funcţii. Trebuia să avem o abordare clară asupra unor dezbateri mari din societatea românească. proiectul de ţară de exemplu. Nici din partea unor colegi de-ai noştri nu vom mai accepta critici din interiorul partidului. Ni s-a spus să terminăm cu oamenii care vin la TV şi zumzăie că sunt oameni în partid care anunţă că sunt tabere. Fiecare de capul lui. Ministrul sau secretarul de stat au spus ceva, ăla altceva. Nu e coerent.", a spus Dragnea în direct la România TV.

Mai mult, Dragnea le-a luat apărarea Vioricăi Dăncilă şi lui Carmen Dan, unele dintre cele mai contestate persoane din Guvern. "Ce aveţi cu Carmen Dan? E o problemă că e din Teleorman? Primul lucru când s-a venit cu numele de Viorica Dăncilă eram sigur că se va spune că e din Teleorman. Eu nu vreau să controlez nici Guvernul şi nici partidul şi nici nu îl controlez", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.