Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ursula von der Leyen îl felicită pe Boris Johnson pentru alegerea în funcția de premier

Shz
Ursula von der Leyen

Viitorul președinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a felicitat marți pe Boris Johnson pentru alegerea sa în funcția de premier al Marii Britanii, adăugând că așteaptă cu nerăbdare să aibă discuții constructive cu acesta, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Madiafax.

"În primul rând, felicitări lui Boris Johnson pentru numirea sa în funcția de premier. Aștept cu nerăbare să am o relație bună de lucru cu acesta", a declarat von der Leyen în cadrul unei conferințe de presă comună cu președintele francez Emmanuel Macron.

Citește și: Radu Mazăre are parte de o nouă lovitură! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ia o decizie cruntă pentru fostul edil

Boris Johnson a fost ales marți în funcția de lider al Partidului Conservator britanic, devenind implicit premier al Marii Britanii.

Acesta a anunțat că dorește să încheie un nou acord cu Uniunea Europeană, dar este pregătit să părăsească Blocul comunitar la data de 31 octombrie și fără un acord.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

Ursula von der Leyen a declarat anterior că este dispusă să ofere o amânare pentru Brexit, dacă Administrația de la Londra oferă motive întemeiate, menționând că un Brexit ordonat este esențial pentru viitorul relațiilor bilaterale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.