Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ursula von der Leyen ține cu Italia la finala EURO 2020

Euronews
Ursula von der Leyen

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va susţine echipa de fotbal a Italiei la finala EURO 2020 pe care aceasta o va disputa duminică pe stadionul londonez Wembley în faţa Angliei, a declarat vineri un purtător de cuvânt al executivului comunitar, potrivit Reuters.

''Inima ei este alături de Squadra Azzurra, deci ea va susţine duminică Italia'', a spus purtătorul de cuvânt al Comisiei la conferinţa de presă zilnică, după ce a fost întrebat cu cine va ţine Ursula von der Leyen la această partidă, potrivit agerpres.ro.

Oficialii Comisiei Europene evită de obicei să exprime poziţii naţionale partizane, dar în acest caz ieşirea Marii Britanii din UE pare să fi influenţat susţinerea şefei executivului european în favoarea echipei Italiei, una dintre ţările fondatoare ale blocului comunitar.

În acest timp, la Londra, premierul britanic Boris Johnson se gândeşte să decreteze o zi de sărbătoare în luna august, dacă Anglia câştigă finala EURO 2020, consemnează agenţia EFE din presa britanică. Este avută în vedere luna august pentru ca festivităţile să nu fie îngrădite de restricţiile antiepidemice, a căror ridicare a fost promisă de Johnson pentru 19 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.