Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Usain Bolt, promisiune pentru jamaicani înainte de retragere

sport.ro
Usain Bolt

Starul jamaican al atletismului, Usain Bolt, care se va retrage din activitate la finalul sezonului 2017, a promis că "va da totul" la ultima sa apariție în fața publicului din țara sa, sâmbătă, cu ocazia reuniunii de la Kingston, informează AFP.

"Jamaica știe că, atunci când mă prezint în fața sa, eu dau totul", a explicat octuplul campion olimpic în cursul unei conferințe de presă pe care a susținut-o joi în capitala jamaicană.

"Aceasta va fi ultima mea competiție în fața publicului jamaican și știu că va fi multă ambianță și energie. Va fi o mare sărbătoare dar și un eveniment foarte emoționant", a adăugat deținătorul recordurilor mondiale la 100 m și 200 m, care va împlini 31 de ani în luna august, conform Agerpres.

Citește și: Halep, ridicată ÎN SLĂVI în presa internațională: Marile publicații, ELOGII la adresa româncei

Pentru ultima sa competiție la domiciliu, pe Kingston National Stadium, Usain Bolt va lua startul în proba de 100 m, în cursul unei reuniuni la care vor participa și alte vedete ale atletismului, printre care britanicul Mo Farah, kenyanul David Rudisha sau sud-africanul Wayde van Niekerk.

"Vreau să-mi închei cariera pe o notă victorioasă", a insistat Bolt, referindu-se la Campionatele Mondiale de la Londra, din luna august, ultimul său rendez-vous pe o pistă de atletism.

Cel supranumit "Fulgerul" a evocat, totodată, ceea ce va face după încheierea activității sportive. "Sunt mai multe căi pe care le-aș putea urma. Vreau să încerc să rămân cât mai aproape posibil de atletism", a subliniat el, sugerând că ar putea deveni antrenor.

Usain Bolt vrea să se dedice, de asemenea, operelor de caritate precum și principalei sale pasiuni, fotbalul. "Am mai vorbit în trecut, este adevărat. Vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus sprinterul jamaican, suporter declarat al echipei engleze Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.