Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Usain Bolt va lua startul în proba de 100 m la Ostrava, pe 28 iunie

sport.ro
Usain Bolt

Starul sprintului mondial, jamaicanul Usain Bolt, va participa în proba de 100 m în cadrul reuniunii de la Ostrava (Cehia), pe 28 iunie, prima competiție europeană la care va lua startul înaintea Mondialelor de atletism de la Londra, au anunțat organizatorii. ''Bolt a confirmat în weekendul trecut că este pregătit să concureze'', a declarat într-un comunicat președintele agenției organizatoare, Miroslav Cernosek.

Aceasta va fi a noua și ultima participare la Ostrava a deținătorului recordului mondial în probele de 100 și 200 m și de opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice. Bolt va pune capăt, la 31 de ani, prolificei sale cariere la finalul sezonului 2017, al cărui punct culminant vor fi Mondialele prevăzute între 4 și 13 august la Londra, urmând ca după aceea să se îndrepte spre fotbal, conform Agerpres.

Și alte mari nume ale atletismului mondial vor fi prezente în Cehia, între participanți figurând medaliatul cu aur la 800 m la Jocurile de la Rio, kenyanul David Rudisha, britanicul Mo Farah, cvadruplu medaliat cu aur olimpic la 5.000 și 10.000 m, și sud-africanul Wayde van Niekerk, deținătorul recordului mondial în proba de 400 m.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.