Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USL a înviat la Brăila: Candidatul PNL la consiliul judeţean promite că va face echipă cu fratele preşedintelui PSD judeţean

SAMSUNG

Primarul comunei brăilene Bordei Verde, Dumitru Rotaru, care este fratele senatorului Ion Rotaru, președintele Organizației Județene PSD, este susținut public de Cătălin Boboc, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, dezvăluie debraila.ro.

Dovada? Câteva mii de pliante cu sigla Alianței „PNL-Brăila Nouă”, în care Boboc îl laudă pe Rotaru, descriindu-l că fiind „un om destoinic, preocupat să va rezolve problemele din comunitate”.

Pliantele au fost comandate la o tipografie din Galați de partidul local „Brăila Nouă”, care a încheiat o alianța electorală cu PNL pentru candidatura lui Cătălin Boboc la președinția Consiliului Județean și a lui Lucian Căprariu, liderul „Brăila Nouă”, la Primăria Brăila.

Interesant este faptul că una dintre feţele pliantului, cea în care apare poza lui Cătălin Boboc, a fost postată chiar pe pagină de Facebook a candidatului PNL la preşedinția Consiliului Judeţean.

Bordei Verde este singura comună din județul Brăila unde PNL nu și-a desemnat un candidat pentru fotoliul de primar. Mai mult decât atât, liberalii nu au nici măcar lista de consilieri locali. Motivul oficial: partidul susține candidatul PMP, care, oricum, nu are șanse să-l detroneze pe social-democratul Dumitru Rotaru, primarul comunei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.