Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR a pus preventiv 'tunurile' pe Mihai Tudose, chiar dacă nu e ministru la Apărare: 'E un europarlamentar cu poziții frecvente anti UE'

Ionuț Moșteanu

USR se opune ca Mihai Tudose, un nume vehiculat pentru Ministerul Apărării, să preia portofoliul de la Vasile Dîncu. Zvonul numirii lui Mihai Tudose la Apărare este doar o glumă proastă, transmite USR, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuț Moșteanu.

„Zvonul numirii lui Mihai Tudose la Apărare este doar o glumă proastă. Dacă Dîncu mai zicea prostii din când în când, Tudose e genul care spune zilnic trăznăi. Tudose e prim ministrul care acum 5 ani declara că nu folosește card și plătește doar cash, care se pronunța pentru introducerea pedepsei cu moartea, care făcea declarații xenofobe. Tudose e un europarlamentar cu poziții frecvente anti UE, care spunea acum ceva vreme să uităm de solidaritatea europeană, scapă cine poate.

Una peste alta, pesediștii știu foarte bine ce au în curte, totul e doar o intoxicare”, a punctat Ionuț Moșteanu, pe pagina sa de Facebook.

Liderii PSD au avut discuții informale, în această după-amiază, cu ministrul demisionar al apărării, Vasile Dîncu, iar diseară, la ora 18:00, este programată ședința Biroului Politic Național, pentru a face o altă nominalizare pentru acest portofoliu.

Vă reamintim că Vasile Dîncu a demisionat, astăzi, din funcția de ministru al apărării, spunând că nu poate colabora cu președintele Klaus Iohannis, care este și comandantul suprem al Armatei. Guvernul a luat act de demisie, iar liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să preia interimar acest portofoliu. Amintim că ministrul demisionar a provocat reacții dure pe scena politică, după ce a afirmat că negocierile reprezintă singura șansă pentru încheierea războiului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.