Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR atacă partidele izvorâte din PCR, FSN: 'Vreţi să vă râdă în nas aceleași mafii, interlopi şi grupuri de interese?'

Mediafax
USR

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, i-a îndemnat, sâmbătă, pe alegători, să gândească precum un contribuabil şi să decidă dacă ar dori să le administreze banii  și "să le râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese".

"Nu vă lăsaţi intimidaţi. Ăsta este mesajul cheie al zilei, sistemului securist îi este frică de noi. Îi este frică dintr-un singur motiv, anume faptul că, cu noi, nu se vor înţelege în vechile cârdăşii politice, ca să reuşească să fure, până la urmă, banii dumneavoastră", a declarat Năsui.

Liderul USR Bucureşti, a mai spus că "pe 27 septembrie avem o oportunitate pentru următorii patru ani, să schimbăm faţa nu doar a Bucureştiului, ci a întregii Românii. Dacă ieşim la vot şi votăm o mişcare diferită faţă de toate celelalte partide care au existat până acum, izvorâte din PCR, FSN, pe care le-am văzut perindându-se la guvernare în ultimii 30 de ani (...). Pe 27 septembrie, gândiţi-vă, ca un contribuabil, (...) gândiţi-vă cine vreţi să vă administreze aceşti bani, dacă vreţi, în continuare să vă râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese, şi să se lăfăie din banii dumneavoastră, sau dacă vreţi o adevărată schimbare pentru România”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.