Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR bate la porți închise: Apel disperat către Ilie Bolojan pentru blocarea unei alianțe PNL-PSD

News.ro
Ilie Bolojan

Președintele USR Bihor, Silviu Dehelean, face apel la Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, pentru a se folosi de influența pe care o are în partid pentru a nu permite o alianță PNL-PSD.

„Fac un apel la Ilie Bolojan, un om de dreapta și un om cu influență în PNL, să nu permită refacerea USL care ar face imens de mult rău țării, județului și Partidului Național Liberal. Este momentul ca domnul Bolojan să-și spună clar și răspicat care este calea pentru PNL”, a spus liderul USR, potrivit bihon.ro.

Dehelean consideră că o astfel de alianță ar însemna ani pierduți. „Eu nu cred că o alianță a PNL cu stânga naționalistă care ne îndepărtează de Europa este bună pentru România și este ceea ce-și doresc alegătorii PNL și românii. Vor fi 3 ani pierduți pentru România dacă USL 2 va rezista atât la guvernare”, a declarat Silviu Dehelean.

Deputatul USR crede că forțele reformatoare din PNL, împreună cu USR, trebuie să decidă direcția în care va merge România, în următorii ani. „În 2024 toate alegerile vor fi în același an și se va decide direcția României pentru următorul deceniu, iar PNL, forțele reformatoare din acest partid, trebuie să dea, împreună cu USR, această direcție. În caz contrar, România riscă să se prăbușească în întunericul pe care Rusia încearcă să-l readucă în fostul ei spațiu de influență”, a mai precizat președintele USR Bihor.

Liberalii discută, marţi, în şedinţa conducerii partidului, despre flexibilizarea mandatului de negociere cu USR şi PSD, în vederea formării unui Guvern cu o majoritate stabilă în Parlament, după eşecul premierului desemnat Nicolae Ciucă. Liderii de filiale îşi exprimă punctele de vedere, cele din Ardeal poziţionându-se împotriva USR-ului, iar altele pentru refacerea coaliţiei şi împotriva unei înţelegeri cu PSD, au precizat surse liberale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.