Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR Buzău se apără în cazul corturilor vandalizate: 'Condamnăm practicile denigratoare folosite în campanie de PSD Buzău'

sigla partidului
USR sigla

USR Buzău răspunde criticilor aduse de PSD Buzău referitoare la vandalizarea corturilor destinate strângerii de semnături pentru candidaţii la prezidenţiale, aflate în zona Pieţei Dacia din municipiu.

''Filiala USR Buzău condamnă vehement practicile denigratoare folosite în campania electorală de către PSD Buzău, care, fără nicio dovadă, aduce acuzaţii precum că USR ar fi vandalizat corturile. Mai mult, afişul electoral cu Dan Barna a fost vandalizat, acesta fiind amplasat la o înălţime considerabilă. În ceea ce priveşte cortul de campanie al USR Buzău care a scăpat nevandalizat, se datorează poziţionării acestuia într-un loc mai puţin vizibil. Facem apel la autorităţile locale să investigheze imaginile de pe camerele video amplasate în zonă'', au scris reprezentanţii USR Buzău duminică pe Facebook.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Precizările USR vin după ce PSD Buzău a arătat că nu înţelege cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaţilor PSD, PNL şi PRO România, iar cortul candidatului USR PLUS, aflat în aceeaşi locaţie, în imediata vecinătate, să rămână intact.

''Organizaţia PSD Buzău condamnă incidentul petrecut noaptea trecută în zona Pieţei Dacia din municipiul Buzău. (...) Este revoltător faptul că anumiţi competitori politici se pretează la acte de vandalism, violenţă şi ură, şi cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! (...) În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaţilor PSD, PNL şi PRO România, iar cortul candidatului USR PLUS, aflat în aceeaşi locaţie, în imediata vecinătate, să rămână intact. În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici aşa cum procedăm şi noi. Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc'', preciza PSD Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu, poliţia s-a sesizat din oficiu şi a întocmit dosar penal pentru distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.