Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, cerere către Parchet: Dacă declarațiile lui Dragnea se dovedesc a fi niște minciuni sfruntate, atunci românii trebuie să știe acest lucru

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna asociere opozitie

Dan Barna, liderul USR, susține că partidul a transmis o solicitare Parchetului General pentru a face publice informații referitoare la un presupus atentat la adresa lui Liviu Dragnea. În cazul în care afirmațiile liderului PSD se dovedesc a fi false, șeful PSD să înțeleagă că nu mai are nicio legitimitate în fața alegătorilor săi, spune Barna.

Parchetul General a anunțat, marți, oficial, că nu există o anchetă privind faptele sesizate de liderul PSD, Liviu Dragnea precizând că nu a sesizat autoritățile.

"Afirmațiile de ieri și azi ale liderului PSD Liviu Dragnea sunt aberante, un delir menit să distragă atenția de la subiectele cu adevărat importante cum este reprimarea violentă a protestului din 10 august.

Parchetul General trebuie să facă publice informațiile privind un presupus atentat, având în vedere că vorbim despre un reprezentant al Parlamentului. USR a trimis astăzi o solicitare oficială în acest sens către Parchet.

Dacă declarațiile lui Dragnea se dovedesc a fi niște minciuni sfruntate, atunci românii trebuie să știe acest lucru, iar șeful PSD să înțeleagă că nu mai are nicio legitimitate în fața alegătorilor săi", a scris Dan Barna, marti seara, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.