Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, cu Dragnea în 'suflet' și la învestirea Guvernului Cîțu: Trimiteri la situația din urmă cu patru ani/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam PNL și USR protest in parlament

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a afirmat, miercuri, în şedinţa de plen, că România se schimbă şi că în urmă cu patru ani la tribuna Parlamentului stăteau Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, iar acum unul este în închisoare, iar celălalt a fost trimis în judecată.

Moşteanu a afirmat că a venit momentul ca USR-PLUS să guverneze România pentru ca în Parlament legile bune să nu mai stea în sertare.

"România se schimbă. În urma cu patru ani la tribună stăteau Dragnea şi Tăriceanu, unul e la închisdoare, altul trimis în judecată. România se schimbă. În urmă cu patru ani în primele bănci se aflau Florin Iordache, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea. Azi sunt feţe noi care inspiră încredere în viitor. Noi cei care am luptat suntem aici, a venit momentul să guvernăm România, să facem un Parlament în care legile bune să nu mai stea în sertare. Văd că încă mai validaţi parlamentari cu probleme penale, sper să vă schimbaţi mai repede”, a transmis Ionuţ Moşteanu, potrivit Agerpres.

El a precizat că parlamentarii USR-PLUS nu au uitat de unde au plecat.

"Nu am uitat de unde am plecat. Suntem aici pentru că Stelian Ion s-a bătut cu armata lui Dragnea în acest Parlament. Cu acei oameni de care până şi vouă vă este ruşine şi i-aţi scos de pe listele parlamentare. (...) Suntem aici pentru că Vlad Voiculescu a luptat pentru un sistem de sănătate care vindecă, nu îmbolnăveşte, pentru spitale în care românii să meargă cu speranţă, nu cu frică. (…) Suntem aici pentru că Dan Barna a stat în stradă şi a coordonat proiectul Fără penali, Barna ne-a ţinut împreună şi de la un partid de sute de oameni, suntem o alianţă cu câteva sute de mii şi mergem la guvernare”, a afirmat Moşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.