Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum vede Dacian Cioloș negocierile PNL-PSD: 'Știm ce înseamnă asta, sunt multe guri de hrănit, baroni care așteaptă bani'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Președintele USR, Dacian Cioloș, a spus, marți seara, că așteaptă un semn de la PNL deși în ultimele zile s-a văziut clar că se negociează intens cu PSD.

"Ei spun că n-au mandat să negocieze cu noi, dar văd că împart ministerele cu PSD. Noi am cerut un mandat să începem discuții concrete dacă PNL își dorește acest lucru.

După ce eu am încercat și USR a încercat cu un guvern minoritar, se știa că nu există susținere pentru un asemnea proiect. Dacă ar fi vrut să refacem coaliția, lucrul acesta se putea face.

Discuțiile au loc la masă, nu prin presă. Am avut și diferite discuții, în care am transmis același mesaj, să avem un mandat clar.

Acum lucrurile sunt clare, între o majoritate pe care să o facă cu USR, sau, dacă vor, o majoritate cu PSD. Știm ce înseamnă asta, sunt multe guri de hrănit, baroni care așteaptă bani. Am văzut ce au făcut cu justiția, sper ca lucrurile astea să nu uite alegătorii", a spus Dacian Cioloș.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.