Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, despre raportul SUA privind România - Corupția este considerata iar 'endemică', cum se întâmpla în epoca Năstase-Iliescu

U.S. Department of State / Facebook
Departamentul de Stat

USR califica raportul Departamentului de Stat al SUA privind situatia drepturilor omului drept devastator, mentionand că aminteste de 'epoca Năstase Iliescu'.

"Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în 2018 poate fi considerat unul devastator pentru România.

Față de raportul publicat acum doi ani, care se referea la anul 2016, cel de acum este mult mai dur în ceea ce privește corupția și îngrădirea libertății de expresie. Corupția este considerată iar „endemică”, așa cum se întâmpla constant în epoca de tristă amintire Năstase-Iliescu.

Citeste si Ludovic Orban spune ce îl recomandă pe Rareș Bogdan să deschidă lista PNL la europarlamentare: A manifestat o atitudine constantă de opoziţie

Cât despre îngrădirea libertății de exprimare, aceasta este semnalată pentru al doilea an consecutiv și se menționează explicit în raport intervenția abuzivă a Jandarmeriei la manifestarea anticorupție și antiguvernamentală din 10 august", transmite USR intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.