Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR face anunțul: vom vota la vedere Guvernul Cîțu

usr

Cătălin Drulă a anunțat, joi, că parlamentarii USR vor vota la vedere pentru învestirea Guvernului Cîțu. El i-a criticat pe Ludovic Orban și pe Marcel Ciolacu pentru mesajele politice transmise în ultima vreme.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa diasporei: Nu suntem egali! Când vă pișați pe noi eram egali?

„Vă anunț decizia USR de a vota acest Guvern, cu votul la vedere ca să fie totul clar”, a anunțat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, decizia nu este despre „un guvern care ne place mai mult sau mai puțin”, ci despre a avea stabilitate în România și un Guvern cu puteri depline într-un moment deosebit de criză în sănătatea publică și de criză generală a societății.

„Știm că și alte partide au declarat că vor vota acest Guvern. Noi credem că toți parlamentarii ar trebui să voteze pentru că este un act de responsabilitate. Trebuie să dăm un semnal de stabilitate în țară, în condițiile în care este posibil ca și Parlamentul să fie nevoit să intre într-o pauză, cu atât mai mult avem nevoie de legislație. Din păcate nu toți liderii politici se ridică la înălțimea acestui moment. Sunt doi lideri politici care au evitat constant în aceste zile să dea semnalul corect: pe de o parte Ludovic Orban, președintele PNL, care a refuzat și refuză în mod repetat să spună că parlamentarii propriului partid votează pentru premierul propus de PNL, pe de altă parte președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care, din ce înțelegem, le solicită parlamentarilor PSD să stea în bănci”, a spus Drulă.

Camera Deputaților și Senatul are plen reunit, joi, de la ora 16.00, în care va fi votată învestirea Executivului propus de premierul desemnat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.