Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR face implozie - Un parlamentar lansează acuzații grave: Filiala Brașov i-a plătit chiria partenerei primarului Coliban

usr

Este scandal în filiala USR Brașov, după ce un parlamentar a lansat acuzații grave pe un grup intern de Facebook, iar mesajele acestuia au ajuns în presă.

Newsbv.ro prezintă o discuție internă despre scandalul care a luat o amploare nebănuită în USR, după ce deputatul Tudor Benga a criticat faptul că administrația Coliban face abuz de atribuirea de contracte directe, coincidență, către firme ale useriștilor. Mai mult, Benga afirmă că din banii filialei județene USR s-a plătit timp de un an chiria partenerei de viață a primarului Coliban. „Ferească sfântu' să existe pe vreundeva vreo dovadă tangibilă c-ar fi fost timp de mai mult de un an, c-atunci chiar că vom avea o problemă capabilă să-i arunce în aer tot mandatul”, scrie Benga.

Toată dezbaterea are loc într-un cadru restrâns, unde au acces doar cei care sunt în conducerea USR Brașov. Discuțiile sunt incredibile, iar intervenția concubinei primarului Coliban confirmă bârfele potrivit cărora Cabinetul 2 joacă un rol important cel puțin în deciziile de partid, notează sursa citată.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.