Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR face praf bugetul: 'Nici voi nu credeți în previziunile pe care ni le citați'

Facebook
usr miting diaspora

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat, că bugetul pe 2019 este făcut pe „o prognoză de creștere mult prea mare” și pe niște indici economici în care nici Puterea nu crede, precizând că au fost tăiați bani de la bugetul partidelor datorită presiunii publice.

„Avem o prognoză de creștere mult prea mare, mult prea irealist de mare, făcută parcă politic pentru a acoperi toate cheltuielile pe care dvs. doriți să le faceți. În plus, ne mai spuneți altă minciună – cursul euro va fi de 4,67, când el, și acum, cursul BNR este la 4, 74. Și cel mai tare lucru este că nici măcar dvs nu credeți în indicatorii aceștia”, a declarat Claudiu Năsui, la dezbaterea bugetului în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: Dezvăluiri șocante în cazul falsului medic ginecolog. Ce a ieșit la iveală

El a adăugat că nici Puterea nu crede în previziunile economice pe care le face.

„Domnul Meleșcanu ne spunea că în ministerul său și-a prevăzut o rezervă tocmai pentru că cursul nu o să fie chiar asta, Deci, nici dvs nu credeți previziunile acestea pe care ni le citați.
Ați crescut mai toate cheltuielile, creșteri, și sunt creșteri mari, dublăm triplăm, unele bugete, chetuim banii oamnilor pentru că până la urmă nu sunt banii noștrii. Nu-i așa.”, a mai spus deputatul USR.

Năsui a mai precizat că a fost redus cu puțin bugetul alocat partidelor datorită presiunii din partea societății publice.

Parlamentarii au dezbătut, în plenul reunit de miercuri al Camerei Deputaților și Senatului pe proiectul de buget pe 2019. Dezbaterile vor continua joi, urmând ca votul final să fie dat vineri, tot într-un plen reunit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.