Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR-iștii, pulverizați de Daniel Ionașcu, liderul PPU (social-liberal): Sunt o amenințare la adresa valorilor democratice

Daniel Ionașcu

Invalidarea candidaturii la alegerile parlamentare a lui Vlad Teoharii, de către Biroul Național al USR, este taxată dur de Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal). Acesta spune că practicile USR amintesc de metodele bolșevice, referindu-se la faptul că Vlad Teohari a fost „eliminat”, pentru că a îndrăznit să critice conducerea USR.

Mai mult, Daniel Ionașcu afirmă că prin astfel de gesturi USR își dezvăluie adevărata natură, că nu sunt „salvarea României”, ci mai degrabă „o amenințare la adresa valorilor democratice”.

Iată mesajul complet al lui Daniel Ionașcu:

”De câteva zile primesc multe mesaje, în special de la tineri, referitoare la dezamăgirea acestora față de iluzia politică numită USR. Oameni care au crezut în schimbare, într-un nou mod de a face politică, descoperă acum că în spatele gardului vopsit se ascund aceleași metehne: jocuri de culise, aranjamente, îndepărtarea celor incomozi.

Cel mai recent exemplu: îndepărtarea de pe listele pentru parlamentare a unui tânăr politician, Vlad Teohari, care a îndrăznit să analizeze critic rezultatele actualei conduceri USR-iste.

Evident, listele USR nu mă preocupă absolut deloc. În schimb, cred că aceste metode bolșevice, concretizate prin eliminarea brutală a adversarilor interni, reprezintă un semnal nociv, reducând încrederea tinerilor în politica și în mecanismele democratice! De aceea trebuie sancționate public, indiferent de partidul din care facem parte.

Se pare că Dan Barna, în ciuda eforturilor de a se distanța de intoleranța și agresivitatea fostului său consilier, Andrei Caramitru, îi împărtașește disprețul pentru dialogul constructiv.

În consecință, respectând dreptul la un viitor mai bun al tinerei generații, avem responsabilitatea de a dovedi că USR nu este “salvarea României”, ci o amenințare la adresa valorilor democratice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.