Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, MĂCINAT de lupte INTERNE pentru BANI! Acuzații grave: 'Avem o situație demnă de un film SF legată de comunism: 200 de mii euro cheltuiți!'

USR PLUS
usr plus

Vor să salveze România, dar mai întâi se ceartă pentru bani! Un nou scandal zguduie USR: deputatul Filip Havârneanu a fost suspendat de pe grupurile interne de comunicare, de către Nicolae Tanasă, fratele actualului președinte USR Iași, după ce a publicat o critică dură la adresa actualei conduceri a organizației județene.

Filip Havârneanu acuză BJ Iași că a ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro pe repede înainte, simțind că pierde controlul asupra organizației: „Am tăcut din gură prea mult sperând că lucrurile se vor rezolva, dar când se ajunge prea departe nu se mai poate. Avem la Iași o situație demnă de un film SF legată de comunism. Cumpărăm mașini, scaune de mii de euro, renovăm o clădire unde avem chirie pe zeci de mii de euro și multe altele pentru că BJ Iași pierde controlul, așa că au ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro ca să nu lase nimic celor care vin din urmă”, a spus acesta, informează B1TV.ro.

Acuzațiile aduse de Filip Havârneanu îl vizează și pe Nicolae Tanasă, fratele geamăn al actualului președinte USR Iași. Acesta, împreună cu Cosette Chichirău, ar fi dat afară de pe grupurile interne pe toți cei care au adus critici la adresa lor:

“Fratele geamăn al președintelui BJ, fost vicepreședinte al filialei județene alături de doamna Cosette Chichirău, s-au apucat de dat afară toți oamenii care sunt împotriva lor pe grupuri. Președintele BL, senatori, deputați, liderul CL Iași, membrii Biroului Local au fost toți suspendați d epe grupuri (împreună cu mulți alții) Sper ca BN-ul să intervină pentru că ce se întâmplă la Iași nu e ok”, se arată în mesaj.

Filip Havârneanu se mai plânge în mesajul său că abuzurile actualei conduceri a organizației județene USR Iași au întrecut orice limită: „Am fost de fiecare adeptul să ne rezolvăm problemele acasă, dar când vezi că sunt abuzuri peste abuzuri nu se mai poate. BL Iași nu a avut acces la cei care s-au înscris în partid câteva luni, se tăia accesul pe e-usr președintelui BL, nu se convoacă ședințe de BJ, când primarii sau aleșii locali cer fonduri de la BJ li se spune ă ceară parlamentarilor că ei au 10 mil euro pe lună și multe alte mizerii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.