Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR organizează prima conferință națională: Cine și-a anunțat prezența

sigla partidului
USR sigla

Aproape 400 de membri ai USR se vor întâlni în perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferinţă naţională a partidului, potrivit unui comunicat de presă.

"Între 13-15 ianuarie 2017 membrii USR din toată ţara se vor întâlni la hotelul Ibis din Sibiu pentru a dezbate rezultatele post-campanie şi viitorul tinerei formaţiuni politice, Uniunea Salvaţi România. Concepută iniţial ca un teambuilding al echipei extinse, întâlnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cărei agendă se regăsesc teme de interes imediat precum "Curente ideologice în USR", "Extindere teritorială", dar și o analiză a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului", se anunţă în comunicat.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

La Sibiu sunt aşteptaţi să sosească Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România la nivel naţional, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, membrii şi preşedinţii celor 42 de filiale naţionale, dar şi 28 de deputaţi şi 11 senatori desemnaţi să reprezinte această formaţiune politică în Parlament.

Lucrările USR se vor încheia duminică, 15 ianuarie la ora 12,00 printr-o conferinţă de presă susţinută in sala Turandot a Hotelului Ibis de Nicuşor Dan, preşedintele USR şi Raluca Amariei, preşedintele Filialei USR Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.