Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, pe un BUTOI de PULBERE: EXCLUDERI făcute 'la comanda' lui Mihai Polițeanu, contestate de membrii printr-o scrisoare deschisă

sigla partidului
USR sigla

USR stă pe un veritabil butoi de pulbere. În fiecare zi, apar noi contestări ale echipei Barna şi noi dovezi ale abuzurilor interne comise de apropiaţii săi numiţi în funcţie. Astfel, Dan Rădulescu, deputat de Prahova, contestă excluderile făcute la comanda lui Mihai Poliţeanu, plantat în fruntea organizaţiei judeţene datorită apropierii de Dan Barna.

Citește și: E SHOW în Guvernul Orban: ministrul Sănătății promite că se duce peste Florin Cîțu, la Finanțe: Niciodată nu sunt mulțumit

„Am semnat, alături de colegi din toată țara, această scrisoare deschisă, un ultim semnal de alarmă, până la urmă, din două motive – pe de o parte, cu speranța că, în urma acestui nou demers, lucrurile se vor așeza pe făgașul normalității în USR, pe de alta, din solidaritate cu toți membrii filialei Prahova excluși abuziv de-a lungul timpului, exact precum colega Oli Ardelean, doar pentru a satisface orgolii mărunte și a reduce la tăcere vocile incomode: Mariana Lungan, membru fondator și un adevărat avertizor de integritate, Florian Ilie, Alexandru Daraban, Sonke Martin, Gabriel Mureșan, Cristian Ghinea”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul USR Dan Rădulescu.

Atacul lui Rădulescu nu este deloc întâmplător. Mihai Poliţeanu, fost consilier al Monicăi Macovei şi traseist politic cunoscut (PNŢCD, PDL, M10, USR), este descris de mulţi drept omul de încredere al lui Dan Barna. De altfel, în calitate de ONG-ist, el a coordonat în stradă strângerea de semnături pentru campaniile „Fără penali în funcţii publice” şi „Oameni noi în politică”. Mărturia Olimpiei Ardelean că, parţial, aceste semnături au fost nereale loveşte tocmai în legitimitate pe care Poliţeanu şi-a construit-o pentru a se căţăra în fruntea USR Prahova.

Intenţia declarată a lui Mihai Poliţeanu este aceea de a candida la primăria Ploieştiului, acesta fiind însă contestat de arhitectul prahovean Răzvan Enescu, proaspăt lansat candidat al PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.