Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR-PLUS se reunesc în ședință: Ioana Mihăilă, mare favorită pentru a deveni ministru al Sănătății/ SURSE

USR PLUS
Ioana Mihaila

Liderii USR și PLUS se vor reuni în cadrul ședințelor de partid, iar PLUS va organiza și un Consiliu Național online în regim de urgență, pentru a nominaliza noul ministru al Sănătății.

Conform surselor noastre, mare favorită este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății. După ce va fi luată formal decizia, premierul Florin Cîțu va fi înștiințat de noua propunere USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății.

Cei de la USR l-ar fi susținut pe Adrian Wiener, dar au preferat să nu agite și mai mult spiritele în coaliție, mai cu seamă că portofoliul de la Sănătate revine celor de la PLUS.

Potrivit CV-ului prezentat odată cu candidatura la Primăria Oradea, Ioana Mihăilă a absolvit în 2005 Facultatea de Medicină, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca, iar din 2006, timp de patru ani, a făcut stagii de pregătire în rezidenţiat pentru specialitatea Endocrinologie la Cluj-Napoca.

Din 2011, a lucrat ca medic endocrinolog, iar din 2014 a fost coordonator medical la Clinica Medena, în perioada 2018 – 2019 a fost coordonator al pregătirii pentru procesul de acreditare ANMCS – Clinica Medena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.