Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, reacţie după la numirea Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de consilier al lui Dăncilă: 'Personaje sinistre și nocive pentru România'

gov.ro
dancila usr

Deputatul USR Stelian Ion a declarat că Lia Olguța Vasilescu este „o propunere foarte proastă” pentru funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură, spunând despre aceasta că este un personaj „sinistru” și „nociv”.

„Aceste personaje mi se par sinistre și nocive pentru România. Olguța Vasilescu și Cladiu Manda, Codrin Ștefănescu și toți lacheii de care s-a înconjurat Dragnea. Nu sunt profesioniști deloc. Dacă ne uităm la Florin Iordache nu este decât un urechist. E o propunere foare proastă aceasta cu Olguța Vasilescu. PSD doar împrumută de la acel partid extremist în care a fost (PRM – n.r.), altă calitate nu văd la Olguța Vasilescu”, a afirmat Stelian Ion, duminică la Digi 24, potrivit Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Semnele prin care LIMBA îți spune că suferi de o boală. Ce înseamnă ‘limba păroasă’

Reacția deputatului USR vine după ce președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, duminică la Târgu-Jiu, că Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și propusă pentru Ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură.

Lia Olguța Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD și ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.