Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR: 'Securitatea naţională, grav subminată de atacul PSD-PNL'

www.thepoliticalscienceclub.com
Nicusor Dan Clotilde Armand

Clotilde Armand a precizat luni seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că securitatea naţională pe termen lung este grav subminată de atacul PSD-PNL împotriva educaţiei. Reacţia vicepreședintelui USR vine după ce plenul Senatului a respins reexaminarea legii privind doctoratele.

Citește și: Reuniune la nivel pe tema plagiatelor: Ce se va întâmpla cu studiile doctorale

''În această seară, Senatul României a votat, cu 90 de voturi pentru, 12 împotrivă şi 6 abţineri, o lege abjectă care elimină orice sancţiune reală pentru fraudele intelectuale din universităţi. Învăţământul superior din România era deja decredibilizat de plagiatorii şi impostorii care obţin titluri de profesor universitar şi dreptul de a conduce doctorate. Securitatea naţională pe termen lung este grav subminată de atacul de astăzi realizat de PSD şi culmea PNL cel reformat, împotriva educaţiei'', a scris Clotilde Armand.

Aceasta a dat asigurări că USR nu va face nicun compromis sau alianţă cu vreunul dintre partidele care „protejează corupţii şi plagiatorii”.

''Să fim realişti: alegerile din 11 decembrie 2016 vor fi câştigate de alianţa PSD-PNL-UDMR şi sateliţii lor. De 27 de ani, aceste partide toxice controlează 100% din parlamentul României şi votează legi aberante împotriva interesului naţional. Să le fie ruşine! Veste cea bună este că USR va intra în parlament dupa 11 decembrie. Ţinta noastră este obţinerea majorităţii în parlament în 2020. Nu vom face nicun compromis sau alianţă cu vreunul dintre partidele care protejează corupţii şi plagiatorii'', a scris Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.