Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR Suceava a depus la BEJ listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
usr ciolos nicusor Inquam Photos

Organizaţia Judeţeană Uniunii Salvaţi România (USR) a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Suceava, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie. Preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a declarat că aceste candidaturi au fost selectate în Biroul Judeţean al partidului, cu respectarea principiilor de etică impuse la nivel naţional şi a valorilor pe baza cărora s-a înfiinţat USR, respectiv transparenţă, competenţă şi onestitate, fiind validate de Biroul Naţional al USR.

Primul pe listă pentru Camera Deputaţilor este directorul Observatorului Astronomic din Suceava, coordonator al lotului naţional pentru Olimpiada Internaţională de Astronomie, lector universitar dr. Cristian Pîrghie, urmat de Teodora Munteanu, Radu Plămădeală, Mihai Ilie Maierrean, Alexandru Georgia Istrate şi Ion Marin. Lista pentru Senat este deschisă de Radu Tudor Ciornei - doctor în neuroimunologie la University of Kentucky, Ciprian Văcăreanu şi Lorena Ignătescu. ''Listele noastre nu sunt complete, pentru că am avut un timp foarte pentru organizare, dar sunt oameni deosebit de valoroşi pe listă (...) Toţi aceşti candidaţi cred în valorile democraţiei, în statul de drept, care n-au mai făcut politică, până acum, la mod angajat, care cred într-un viitor mai bun pentru România (...) Echipa USR vă va demonstra că se poate face şi altfel politică'', a declarat Teodora Munteanu la ieşirea de la BEJ.

Liderul USR Suceava a precizat că partidul are o singură organizaţie în judeţ, cea din municipiul Suceava, şi numără 17 membri, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.