Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR Timiș - tensiuni mari în filiala condusă de Fritz!

USR Timis
USR Timis

USR Timiș -tensiuni mari în filiala condusă de Fritz!

Tot mai mulți membri USR Timiș sunt nemulțumiți și cu nemulțumiri tot mai mari de ce se întâmplă în partid / cu partidul condus de Dominic Samuel Fritz, dar mai ales de modul în care Fritz și echipa lui usr-istă administrează orașul.

Și este de înțeles să fie așa, pentru că nu le este ușor ca în contactele lor cu colegii de serviciu sau în viața cea de toate zilele să suporte să audă numai critici, numai nemulțumiri vis-a-vis de ce-a ajuns Timișoara și mai ales cât de regretat este fostul primar Nicolae Robu.

Iar o nemulțumire recentă este că lor nu li se spune nimic despre sondajele făcute de partid. Se știe că Robu le cunoaște, Nica le cunoaște, Simonis le cunoaște și el, dar ei -habar n-au, nimeni nu le pomenește nimic!

Evident, nemulțumirile sunt în primul rând la adresa primarului Dominic Samuel Fritz, dar de-a dreptul nesuferit le-a devenit unora viceprimarul Lațcău, ”un individ arogant, de fapt obraznic, prost crescut, cu un intelect firav”, susțin surse din USR Timiș.  Fostul primar, profesorul universitar Nicolae Robu, spunea că Lațcău are doi ani de repetenție în studiile universitare, i-a atribuit titlul de DR, cu DR nu de la doctor, ci de la Dublu Repetent.

Se vorbește în târg că Lațcău se și laudă că de fapt el este șeful suprem, că ”Fritz e un figurant și chiar că dacă nu vede o creștere în sondaje a lui Fritz, erodat actualmente la sub 50% din cât a avut la alegeri”, el va fi candidatul USR la Primărie, că lui nu-i e frică de Robu și de nimeni.

Că nu-i este frică, noi credem, lui nu i-a fost frică nici să declare în CV că pe vremea când era student în anul I, a fost angajat ditamai ca inginer, nici să se ia de procurorii DNA pe motiv că aceștia, în comunicarea privind angajările cu falsificări de lucrări la concurs, au menționat că fostul primar nu este implicat, nu are nicio vinovăție.

Pe de altă parte, în târg se vorbește că Fritz, aflând ce vorbește despre el și despre alți colegi, l-ar fi amenințat de câteva ori că îi cere demisia sau că efectiv îl demite, zic unii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.