Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR toarnă sare pe rana lui Cîțu: Adevăratul câștigător al războiului din PNL e PSD!

sigla USR
USR

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a comentat, miercuri, în plen, demisia lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, el întrebându-l dacă l-a sunat preşedintele Klaus Iohannis să îl informeze că nu mai este preşedinte şi precizând că adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD. Liderul senatorilor USR, Radu Mihail a cerut să intervină de la tribună, după anunţul Alinei Gorghiu că va prelua interimar şefia Senatului, după demisia lui Florin Cîţu, scrie News.ro.

Citește și: Florin Cîțu lasă diplomația deoparte: Am fost demis fiindcă am supărat PSD. Ies pe aceeași melodie: You can't stop me now! La revedere!

”Domnul Cîţu a ajuns în fruntea Senatului prin mult trâmbiţata echipă câştigătoare. Astăzi se vede foarte clar că singurii câştigători din PNL sunt PSD. De curiozitate, domnule Cîţu, v-a sunat domnul Iohannis să vă informeze că nu mai sunteţi preşedintele Senatului?”, a spus Mihail.

El a precizat că ”ceea ce urmărim astăzi este o bătaie de joc la adresa acestei instituţii, pentru că a doua funcţie în statul român este decisă la o şuetă într-un colţ, de partidele din coaliţie, sub oblăduirea domnului Iohannis”.

”Acest circ este şi mai trist pentru că adevărata echipă câştigătoare din PNL este PSD”, a mai spus Radu Mihail.

Plenul Senatul a luat act, miercuri, de vacantarea postului de preşedinte, după demisia lui Florin Cîţu, interimatul fiind preluat, în urma unei decizii a Biroului Permanent al acestei Camere, de către senatorul PNL Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.