Usturoiul negru, efect MIRACULOS pentru sănătate: distruge 14 tipuri de cancer

Autor: Roxana Ghiorghian

Publicat: 17-12-2018

Actualizat: 17-12-2018

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Usturoiul negru este un fel de usturoi caramelizat, utilizat în bucătăria asiatică. El este rezultatul încălzirii căpățânilor de usturoi pe o perioadă de câteva săptămâni, un proces care are ca rezultat uimitorii căței de usturoi negru.

Usturoiul negru este dulce, cu accente de oțet balsamic.

Are de două ori mai mulți antioxidanți față de usturoiul clasic, este toxic pentru 14 tipuri de cancer și are proprietăți curative incredibile!

Citește și: Cea mai plăcută dietă - Slăbește cu ciocolată și vin

Îl puteți folosi în multe moduri, ca o pastă, ca un mujdei, ca garnitură la diverse fripturi și curiozitate maximă, există cărți de bucate care prezintă rețete de înghețată cu usturoi negru.

Usturoiul negru este antibiotic, diuretic, reglează digestia, are compuși sulfuroși, acizi linoleici și polifenoli, scrie realitatea.net.

 

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri