Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA face transferuri pe bandă după promovarea în Liga I

www.specialarad.ro
Dunărea Călărași UTA Arad

Fundaşul brazilian Erico da Silva şi atacantul Vlăduţ Morar au semnat contracte cu nou-promovata în Liga I UTA Arad, informează site-ul oficial al clubului arădean, notează news.ro.

Erico Constantino da Silva s-a născut la 20 iulie 1989, la Juazeiro. A făcut junioratul la Botafogo, iar în ţara natală a mai jucat la Rio Branco, Palmeiras şi Guarantigueta. În 2012 a avut prima experienţă în România, când a jucat pentru Universitatea Cluj Napoca, apoi a trecut la Pandurii Târgu Jiu, pe care a reprezentat-o inclusiv în Europa League. A mai bifat o experienţă la Beitar Ierusalim (Israel), după care a petrecut două sezoane la Astra Giurgiu, şi aici având experienţe în Europa League. Sezonul trecut a jucat pentru Sabail FK, din Azerbaidjan, cu care, de asemenea, a jucat în cupele europene.

"Sunt fericit că am ajuns aici. Ştiu ce înseamnă UTA, o echipă de tradiţie, sper să o pot ajuta şi să ajungem la nivelul pe care ni-l dorim noi, echipa şi staff-ul", a declarat Erico da Silva, pe care antrenorul Laszlo Balint l-a caracterizat astfel: "Mă bucur mult că am reuşit să îl convingem pe Erico să ni se alăture, aveam nevoie de un jucător cu experienţa şi calitatea lui. Avem nevoie de concurenţă, echilibru şi stabilitate în compartimentul defensiv".

Născut pe 1 august 1993 în Zalău, Vlăduţ Morar a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a şi debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploieşti, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, Panetolikos (Grecia) şi FC Voluntari. Cu echipa constănţeană a cucerit titlul naţional, în sezonul 2016-2017. Asta după ce patru ani mai devreme obţinea primul trofeu, Cupa României, câştigată cu Petrolul Ploieşti, pentru care a jucat şi în Europa League.

"Mă bucur să fac parte din acest proiect, abia aştept să îi dăm drumul la treabă", a mărturisit Morar, care a explicat motivul determinant pentru care a ales UTA şi a vorbit despre ce îşi propune la Arad: "În primul rând aceşti suporteri minunaţi ai UTA-ei, îmi doresc să revină cât mai repede lângă fotbal. Sper să facem o treabă cât mai bună, mi-aş dori să ajungem în play-off. Vom munci să ducem echipa unde îi e locul".

"Este unul din jucătorii cu care am demarat mai demult discuţii în perspectiva sezonului de primă ligă. Are calitate incontestabilă, vine să facă o concurenţă bună la jucătorii pe care deja îi avem în compartimentul ofensiv, unde stăm foarte bine", a spus Laszlo Balint.

UTA i-a mai transferat pe Neluţ Roşu şi Ioan Hora, care au evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş și pe portarul Horaţiu Moldovan, ultima dată component al echipei Ripensia Timişoara, a semnat un contract cu UTA, a anunţat, luni, gruparea arădeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.