Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va fi Ponta schimbat în urma unei anchete penale?

victor-ponta-nervos_bb83089daf

Întrebarea este lansată de un jurnalist care pune pe seama unei eventuale anchete penale nervozitatea premierului. Dan Tapalagă susține pe contul personal de Facebook că premierul încearcă n aceste zile să își construiască o platformă de victimizare și că printre rânduri s-ar citi o frică care ar putea proveni de la vreo anchetă a procurorilor. Jurnalistul de la Hotnews reacționează astfel față de criticile recente ale premierului cu privire la jurnaliști care îl atacă pe el și Executivul ca ”având ordin pe unitate”:

Citeste si: Victor Ponta, atac INCENDIAR: 'deconspiră' doi ofițeri acoperiți din presă

"De ce este Ponta tot mai nervos?

Suspect de multa disperare, agitatie si nervozitate la premierul Ponta cu fiecare noua iesire publica. Azi a venit randul colegilor de la Ziare. com sa fie atacati intr-o noua postare pe Facebook. Un pasaj anume atrage insa in mod special atentia. Oare ce vrea sa zica VP cu asta: "Principiile de societate democratică europeană pe care le dorim cu toții aplicate în România nu sunt de fapt grav puse în pericol de această propagandă privind schimbări de Guvern prin metode și mijloace total nedemocratice, specifice unor dictaturi?".

Citește și: Dan Tapalagă îi dă replica, după ce Victor Ponta l-a clasat drept ofițer acoperit

Se citeste cumva printre randuri groaza ca va fi schimbat in urma unei eventuale anchete penale? Toata agitatia din Parlament pe cazul Sova, refuzul Senatului de a transmite documentele cerute de procurorii anti-coruptie, criticile premierului aduse DNA pe motiv ca nu s-a adresat Senatului prin Ministerul Justitiei, atitudinea tot mai potrivnica fata de institutia condusa de Kovesi, toate astea arata un Ponta disperat ca ancheta ar putea ajunge si la el.

Pare ca incearca sa-si construiasca o platforma de victimizare, atacand delirant procurorii, serviciile si "acoperitii din presa", pe care ii vede in orice voce critica la adresa sa? I-ati urmarit cu atentie ultimele evolutii? Parca a bagat degetele in priza. Sa fie o intamplare ca tocmai acum viseaza cu voce tare sa scoata procurorii din randul magistratilor?"

Citește și: Ponta declară război total 'acoperiților' din presă: 3 întrebări ale premierului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.