Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va fi SPECTACOL TOTAL - Duel românesc în optimile de dublu de la Miami : Simona Halep - Monica Niculescu

Roland Garros
simona halep roland garros

Perechea Simona Halep/Julia Goerges (România/Germania) va întâlni echipa formată din Monica Niculescu și Abigail Spears (România/SUA), care s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami.

Citește și: Niculae Bădălău a EXPLODAT după ce a fost atacat în plină stradă: 'Nu putem accepta să fie folosite asemenea 'injective'

Simona Halep şi colega ei, germanca Julia Goerges, au reuşit, sâmbătă seară, marea surpriză pe tabloul de dublu feminin de la Miami: 4-6, 6-1, 10-6 cu Timea Baboş şi Kristina Mladenovic, a doua echipă a lumii în 2019 şi pereche finalistă la ultimele două turnee de Grand Slam. Baboş şi Mladenovic au jucat finalele de la Australian Open 2019 (3-6, 4-6 cu Stosur/Zhang) şi US Open 2018 (6-3, 6-7, 6-7 cu Barty/Vandeweghe). Câştigătoare la Australian Open 2018 şi finaliste la Wimbledon 2014, Baboş şi Mladenovic ocupă locul trei în ierarhia de dublu, la egalitate, iar în cursa pentru Turneul Campioanelor sunt pe locul al doilea, după cehoaicele Siniakova şi Krejcikova, potrivit Mediafax.

În optimile de finală, Halep şi Goerges vor înfrunta perechea formată din Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.