Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanța s-a încheiat! Elevii se întorc la școală

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Elevii și preșcolarii se întorc, luni, din vacanța de primăvară, care a început în data de 20 aprilie și s-a încheiat duminică, 5 mai. Polițiștii rutieri atrag atenția că valorile de trafic vor crește odată cu revenirea elevilor la cursuri și recomandă cetățenilor să circule cu transport în comun.Elevii încep, luni, cursurile după vacanța de primăvară (20 aprilie - 5 mai 2019), potrivit Mediafax.

Potrivit structurii anului școlar 2018-2019, cursurile de anul acesta însumează, în total, 34 de săptămâni. Semestrul al II-lea, care a început în data de 11 februarie 2019, se va încheia în data de 14 iunie, când începe vacanța de vară.

„Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019”, informează Ministerul Educației.

Citește și: Profesoara de limba engleză din Alba Iulia A RECUNOSCUT: 'Am întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani'

Polițiștii Brigăzii Rutiere atrag atenția că, odată cu începerea cursurilor, valorile de trafic vor fi ridicate.

„Odată cu reînceperea scolii, valorile de trafic vor creşte considerabil în Capitală, în special în zona unităţilor de învăţământ. Principala recomandare adresată de Brigada Rutieră Bucureşti cetăţenilor Capitalei este să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în detrimentul autoturismelor personale”, precizează Brigada Rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.