Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanță de coșmar pentru români: Efectiv am rămas șocat de ceea ce se întâmplă în Albania

albania

În timpul sezonului estival, grupurile de pe rețelele de socializare devin o bună unealtă pentru mulți români, care doresc să aleagă o anumită destinație de vacanță.

Pe rețelele de socializare s-au viralizat poveștile românilor care au ajuns în Albania. Aceștia îi avertizează pe alți turiști să nu meargă în această țară pentru că ”este mai rău decât în România anilor 2000”.

„Cu Albania m-am lămurit. De la sud la nord sau chiar de la Durres la Tirana este diferență de la cer la pământ, deși sunt numai câțiva km. În partea de sud este sărăcie maximă și în toate zonele turistice toți sunt puși pe japcă, doar are balta fraieri. Deja în Tirana, unde ne-am amestecat cu localnicii, nu a mai încercat nimeni nici o manevră. (…) Așa dezamăgire ce am trăit anul ăsta cu Albania nu am trăit în nici o țară din toată Europa”, a povestit acesta, pe grupul de Facebook CamperVan România.

Un alt turist povestește faptul că în toată Albania trebuie să ai grijă ce mănânci și mai ales grijă mare la buzunare, pentru că hoții sunt la tot pasul.

„Albania este mai rea ca România anilor 2000. Sfatul meu este fii prudent la tot în mod special la ce mănânci, miroase înainte să bagi în gură chiar dacă restaurantul arata bine și nu te sfii sa faci scandal și să te ridici de la masă.

Am observat că media de capac pus este între 20 si 30% în general, motivând o diferență de schimb valutar sau mizând pe neatenție la rest”, a adăugat românul.

Un alt român susține că a rămas șocat de mâncarea din Albania.

”Efectiv am rămas șocat de ceea ce se întâmplă. Nu poți să mănânci așa ceva. Mâncare stricată, mâncare veche și nimeni nu ia nicio măsură”, mai povestește un alt român.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.