Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinare amânată! Dr. Beatrice Mahler: 'Sunt convinsă că nu vor fi probleme. România trebuie să se adapteze la numărul de doze primite'

digi24.ro
beatrice mahler

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a participat prin videoconferinţă la emisiunea lui Victor Ciutacu, pentru a da detalii despre campania de vaccinare, amânată cu 10 zile începând cu 28 ianuarie.

„Nu stiu in acest moment daca cei care au fost reprogramati au primit mailurile pentru reprogramare, dar este foarte important sa existe acest flux de informare. Eu sunt convinsa ca lucrurile au fost calculate astfel ca maine sa fie timp sa fie trimise aceste mesaje si persoanele sa aiba timp sa verifice mailurile si sa vada cand au fost reprogramate.

Șefa BCE nu își pierde speranța, în pofida restricţiilor stricte impuse de guverne: 'Va fi anul redresării, dar în două faze'

Sunt convinsa ca nu vor fi probleme, lucrurile trebuie rezolvate pana persoana programata ajunge in spital sau centrul de vaccinare. Lucrurile sunt putin nuantate. In acest moment, prezentarea la centrele de vaccinare va fi posibila pentru persoanele vulnerabile, varstnici, cei cu afectiuni cronice. Romania trebuie sa se adapteze la numarul de doze primite. Daca ar fi dupa mine, as dori sa existe centre suficiente si doze suficiente.”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.